Tandartspraktijk Diksmuide

Delfien Crul

Nathalie Delava

& Jana Hauspie

Tandartspraktijk Diksmuide

de beste zorgen sinds 2015

Welkom bij onze tandartspraktijk gevestigd in het charmante Diksmuide. Ons team van vier staat klaar om jou een uitzonderlijke tandheelkundige zorg te bieden. Met onze expertise en toewijding, streven we ernaar om een warme en rustgevende omgeving te creëren voor patiënten van alle leeftijden, of u nu een controle, cosmetische verbetering of complexe behandeling nodig heeft.

We beschikken over geavanceerde technologieën en moderne technieken en maken hier ook graag gebruik van om onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen. Wij zorgen voor jouw mooie en gezonde glimlach.

Ons team

Beverly

Onthaal / tandartsassistente

Nathalie

Tandarts

Delfien

tandarts

Jana

Tandarts

Behandelingen

Controle & Preventie
Extractie
Restauratie
Endodontie
Kroon- en brugwerk
Implantaten
Prothese
Facetten
Bleaching
Kindertandheelkunde
Paradontologie

Tip: Vergeet je jaarlijkse controle niet. Personen die jaarlijks op controle komen betalen minder remgeld!

Indien je jaarlijks je gebit laat nazien is het bezoek aan de tandarts goedkoper

Patiëntenstop

 

Vanwege de buitengewone drukte is het op dit moment helaas niet mogelijk om nieuwe patiënten te verwelkomen. We willen ons oprecht verontschuldigen voor eventueel ongemak dat hieruit voortkomt. Ons voornaamste streven is om de kwaliteit van onze dienstverlening en zorg voor onze bestaande patiënten te handhaven.

Indien u in de toekomst overweegt om patiënt te worden in onze praktijk, raden wij u aan regelmatig onze website te bezoeken voor eventuele updates.